GEARER 装备者

搜索

Oakley 奥克利竖款13寸电脑包实物真人简评

每天背了个12.1英寸的HP老电脑,之前是米勒的20L背包,但时间久了,琢磨着还是挎包来点轻便些,所以TB上看了款Oakley全黑色所谓的厂货,用了一段时间,不知道我怎么使得,居然有好几个地方有点脱线,有些部分甚至裂开了,感叹,便宜没好货啊……年后就有了想整个正宗Oakley电脑包的想法,所以经过各种折腾,包终于到了国内,背了一段时间了,应该说还是很轻便的,看上去也不错,黑灰色的搭配也很入眼,功能上应该说够用,至少我也放了很多乱七八糟的东西在里面,以下附上我本人的简单评测,供各位达人参考,如有不妥之处,请指出及谅解!谢谢!

You know the hassle. Every travel checkpoint demands a look at your laptop. Our CHECKPOINT VERTICAL COMPUTER BAG makes things easy. Just pull the main zips to fillet the bag open and expose your machine. This design is also a perfect solution if you're bouncing around the city like a pinball and you need fast and easy access to your laptop. A great computer bag keeps the chaos of life in order, and this one makes it a priority. Your peripherals and extras go in the inside organizer while quick-grab items like your pens, water bottle and smaller accessories store neatly in the exterior organizer. This durable and lightweight bag comes with a carry handle, a comfortably padded shoulder strap and a look that travels in style.
  • Fits up to 13" widescreen laptops
  • Padded laptop sleeve with secure closure
  • Exterior panel with organizer pockets for your pens, water bottle and small accessories
  • Interior organizer panel with slip pockets, disk slots and storage for your peripherals
  • Padded shoulder strap
  • Carry handle
  • 14" H x 10.5" L x 2.75" W

这种很长的比例 不会走路的时候打大腿吗
原帖由 mc鲁迅 于 2013-5-1 01:06 发表
这种很长的比例 不会走路的时候打大腿吗

问题不大,不要把背带放得太长就行
这包不错啊 帮顶了 谢谢LZ的真人秀
说实话,我觉得这个包做成背包可能更合适
原帖由 红猫 于 2013-5-2 12:50 发表
这包不错啊 帮顶了 谢谢LZ的真人秀

这包用起来确实还不错,客气,让大家了解了解
原帖由 彩云指南 于 2013-5-2 16:27 发表

我原先那个TB上很多的黑色山寨还是什么单的货,就是在靠内侧有两条背带的,不过,感觉太硬板了,几乎不背
原帖由 彩云指南 于 2013-5-2 16:27 发表
从没见过人背有棱角的方形物体.....
原帖由 mc鲁迅 于 2013-5-3 06:09 发表

版主,那个早啊!
以前那个尝试过,很硬板背起来不舒服,所以也就舍弃了这种设计的,干脆点,能挎,能拎就够了
原帖由 mc鲁迅 于 2013-5-3 06:09 发表

我就不信你没见过 1.gif

楼上的图强大!
原帖由 彩云指南 于 2013-5-3 14:44 发表

我就不信你没见过50945

相当牛X

niu
在实体店看上款今年的新款,全防水卷口的,遍寻淘宝不得……
原帖由 彩云指南 于 2013-5-3 14:44 发表

我就不信你没见过50945

你赢了
原帖由 choy 于 2013-5-14 11:19 发表
在实体店看上款今年的新款,全防水卷口的,遍寻淘宝不得……

全防水?网上有介绍不